- Enciams variats (Mesclum)
- 1 magrana
- 14 gambes pelades, congelades o fresques
- Formatge
- 1 ou
- Sèsam
Per la vinagreta:
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
- Vinagre de Mòdena
- Una cullerada de melmelada de gerds
Preparació:
Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients en el vas de la batedora i reservem.
Per preparar l'amanida posem en el plat el mesclum d'enciams i per sobre la magrana.
Per arrebossar les gambes les passem per ou batut i també pel sèsam i les fregim amb oli ben calent, les posem al damunt de la magrana, tallem el formatge a daus i l'afegim a l'amanida i per ultim tirem per sobre la vinagreta. Llesta per menjar i boníssima!!!!
Quina amanida més bona, Sandra! A mi també m'hi agrada molt la magrana a les amanides. Ara, això d'arrebossar les gambes amb sèsam és... genial! Petonets
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!! La veritat es que estan boníssimes!!!
Eliminabonissima
ResponEliminaHolaaaa, que ensalada otoñal tan magnífica y preciosa! me encanta y con las gambas rebozadas se convierte en una auténtica delicatessen!
ResponEliminaUn besoooo
Muchas gracias!!! Un abrazo!!!
EliminaSencillamente me encanta ésta ensalada!!! , se ve deliciosa!! Besos!!
ResponEliminaMuchas gracias!!!
Elimina