26 d’octubre de 2012

Xupa-Xups de Frankfurts!!!

No hi ha res com començar el cap de setmana amb un bon sopar de divendres!!!!
La recepta d'avui us sorprendrà i a més a més és fàcil i boníssima!!!
També ho podeu fer d'aperitiu algun dia que vulgueu sorprendre als vostres convidats!!!


Ingredients:

  • Pa de motlle 
  • Frankfurts
  • Mostassa o ketchup
Preparació:
Amb l'ajuda d'un curro, aplanem les llesques del pa de motlle, si volem i untem una mica de mostassa o bé de ketchup. Punxem el frankfurt en una broqueta de fusta, el posem a sobre del pa i enrotllem, embolicar amb paper film i posar a la nevera unes 3 hores ( per tal de que a l'hora de coure no es desmonti el xupa-xup)
Escalfar les broquetes al forn a 180 graus fins que el pa estigui cruixent. Us encantarà!!!!!



13 comentaris:

  1. Pues es muy buena idea como aperitivo!,me a gustado!
    que pases un buen fin de semana!!
    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, la verdad es que queda muy bueno y es muy resulton!!!

      Elimina
  2. Sandra, aquesta recepta sembla xupada, i és molt original! Si els fas més terrorífics pots tenir una fantàstica recepta de halloween!! ha ha

    ResponElimina
    Respostes
    1. És xupada,no ho havia pensat lo de terrorífics, gràcies per la idea!!!

      Elimina
  3. Ale!! quina recepta més original i divertida al mateix temps!!
    I tant, q fariem sense aquest soparets amb els amics!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els soparets amb els amics és el millor....!!!!!

      Elimina
  4. Sandra yo los viernes es el día que tiro de recetas como estas, yo las llamo de pinchoteo, cenas mas informales y permitiendo un poco mas a los niños. Así que esta receta me la apunto para un viernes.
    Buen fin de semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja cenas de pinchoteo, me gusta!!!!
      Toda tuya la receta!!!

      Elimina
  5. Holaaa, que rico aperitivo y más fácil es que no puede ser! me ha encantado
    Un besooo

    ResponElimina
  6. Me ha encantado esta receta, sobretodo para cuando tenga invitados por lo fácil de comer!! Besos desde Cocina con Marta!!

    ResponElimina