23 d’octubre de 2012

Amanida de Magrana, gambes arrebossades i vinagreta de gerds!!!

Ingredients:

  • Enciams variats (Mesclum)
  • 1 magrana
  • 14 gambes pelades, congelades o fresques
  • Formatge
  • 1 ou
  • Sèsam
Per la vinagreta:
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Una cullerada de melmelada de gerds
Preparació:
Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients en el vas de la batedora i reservem.
Per preparar l'amanida posem en el plat el mesclum d'enciams i per sobre la magrana.
Per arrebossar les gambes les passem per ou batut i  també pel sèsam i les fregim amb oli ben calent, les posem al damunt de la magrana, tallem el formatge a daus i l'afegim a l'amanida i per ultim tirem per sobre la vinagreta. Llesta per menjar i boníssima!!!!

8 comentaris:

  1. Quina amanida més bona, Sandra! A mi també m'hi agrada molt la magrana a les amanides. Ara, això d'arrebossar les gambes amb sèsam és... genial! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina!!! La veritat es que estan boníssimes!!!

      Elimina
  2. Holaaaa, que ensalada otoñal tan magnífica y preciosa! me encanta y con las gambas rebozadas se convierte en una auténtica delicatessen!
    Un besoooo

    ResponElimina
  3. Sencillamente me encanta ésta ensalada!!! , se ve deliciosa!! Besos!!

    ResponElimina