22 d’octubre de 2012

Terrina de salmó fumat!!!

Això és al·lucinant, el meu blog ja te més de 10000 visites!!!!!!!!!!!!!!!!
No us puc explicar amb paraules el que sento...però si que us puc posar una recepta per celebrar la meva emoció i felicitat!!!!!!!!!!
Moltíssimes gràcies a tots!!!


Ingredients:

  • 250 grams de salmó fumat
  • 50 grams d'olives negres
  • 250 grams de llet
  • 20 grams de mantega
  • 30 grams de "Maizena"
  • Sal
  • Pebre
  • 150 grams de nata liquida
  • 5 fulles de gelatina
  • 50 grams d'aigua
  • 200 grams de salmó fumat (per folrar el motlle)
Preparació:
Primer de tot folrarem el motlle amb salmó fumat (ha de ser un motlle llarg i estret), i posarem les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
Tallar les olives i el salmó molt petit i reservar.
Posar en un cassó, la llet la mantega, la maizena, la sal i el pebre, batre amb la batedora i posar al foc fins que quedi una beixamel espessa.
Escalfar els 50 grams d'aigua al microones i desfer la gelatina.
Incorporar la gelatina a la beixamel, la nata, les olives i el salmó, remenar fins obtenir una pasta homogènia.
Abocar la preparació en el motlle folrat amb salmó i posar a la nevera un mínim de 6 hores.
Desemmotlla, tallar a rodanxes d'un centímetre mes o menys i llest per servir!!!!!

6 comentaris:

  1. Felicitats, Sandra! I ara a per més! Amb aqueta terrina de salmó segur que conquereixes encara més cors... he he. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gràcies Marina!!!! Et proclamo la fan numero 1!!!!!!!!!!!!

      Elimina
  2. Tiene que estar riquísimo, estos pasteles, terrinas gustan mucho en casa
    Bss

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats per les visites!! això deu voler dir alguna cosa!!
    T'hem deixat un regalet al nostre blog:
    http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html
    petunets!!

    ResponElimina