17 d’abril de 2012

Ous Florentina


Ingredients:
  • 4 ous
  • 500 grams d'espinacs
  • 1 ceba
  • formatge rallat
  • 50 grams de mantega
  • 35 grams de farina
  • 500ml de llet
  • mostassa de Dijón
  • sal i pebre
Preparació:
Primer de tot desfarem la mantega en una cassola, afegirem la ceba rallada i l'enrossirem, quant hagi agafat color afegirem la farina i remenarem, apartem del foc i anem afegint la llet a poc a poc tornem a posar al foc i remenem fins formar una salsa espessa com una beixamel.
Un cop estigui feta aquesta salsa afegirem la mostassa i el formatge, sal i pebre i remenarem bé.

Saltejarem els espinacs en una paella amb una mica d'oli i quant estiguin fets afegirem la salsa i barrejarem, posarem en una cassoleta per anar al forn, trencarem un ou i el posarem a sobre dels espinacs i rallarem una mica més de formatge i el posarem per sobre.
Llestos!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada