16 d’abril de 2012

Raviolis d'albergínia i ricotta amb salsa d'albergínia casolana


Ingredients:
  • 1 paquet de raviolis d'albergínia (en el meu cas es del mercadona)
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 1/2 pot de llet evaporada ideal
  • 4 cullerades de formatge rallat
Preparació:
Primer de tot tallem la ceba i l'albergínia a trossets i ho posem a coure en una paella amb oli, quant estigui fregit i posarem 1/2 pot de llet evaporada ideal una mica de sal i una mica de pebre i quant la salsa hagi reduït una mica i afegirem les 4 cullerades del formatge rallat, i triturarem la salsa. A part en una cassola bullirem la pasta segons indiqui el fabricant, un cop bullida escorrem i posem en un plat amb la salsa per sobre. Fàcil, ràpid i boníssim!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada