28 de maig de 2013

Tomàquets pera, farcits de peix!!!

Ingredients:

  • 8 tomàquets pera
  • 300 grams de filet de panga
  • Herbes aromàtiques
  • Formatge rallat
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 6 xampinyons
Preparació:
Rentem els tomàquets i els tallem per la meitat, eliminem les llavors i trèiem la polpa.
Els posem sobre una placa de forn.
A part en una paella daurem la ceba, amb el pebrot i els xampinyons, afegim el peix tallat petit i posem sal i pebre al gust i les herbes aromàtiques que més ens agradin.
Un cop fet el farcit, farcim els tomàquets i posem per sobre formatge rallat, i al forn preescalfat a 200 graus uns 20 minuts.
Boníssim!!!

8 comentaris:

  1. Ei! QUina bona idea! Un soparet ben divertit, aquest! Jo canviaria la panga per un altre peix blanc, pel tema que un dia vaig veure un repor de com les criaven i tela... la resta, excel·lent, Sandra!

    ResponElimina
  2. Que pinta tan maravillosa tienen estos tomatitos!! se me hace la boca agua!! Besos!!

    ResponElimina
  3. Me encanta el tomate en crudo y en salsa....asado no me sienta tan bien........aunque aveces no pueda resistirme a comerlo.
    Besinos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Seguro que tambien esta muy buena la receta sin asar los tomates!!!
      Un beso!!!

      Elimina