30 de maig de 2013

" Emparedado"

Ingredients:

  • Margarina per untar
  • 4 llesques de pa de motlle
  • 2 talls de pernil dolç
  • 2 talls de formatge
  • 1 ou
  • 2 cullerades de llet
  • Oli d'oliva
Preparació:
Untar les llesques de pa de motlle amb la margarina, posar a sobre el pernil dolç i el formatge.
A part batre l'ou amb les dues cullerades de llet i salar una miqueta, mullar els "emparedados" pels dos costats i posar en la paella que haurem escalfat l'oli prèviament, coure uns dos minuts per cada costat, un cop daurats posar sobre paper absorbent per treure'n l'excès d'oli.
Ja podem servir, boníssims!!!!!!

4 comentaris:

  1. Ei!! Aquest "emparedado" ens el feia sempre la meva tieta quan hi anàvem a sopar. Al meu germà i a mi ens encantava!! Ara me n'has fet venir unes ganes, amb aquesta foto...!! Petonets, guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es pot menjar gaire sobint....per lo de les calories....pero de tant en tant és un gran plaer...!!!
      Petonets!!!

      Elimina
  2. Esta es una forma distinta a como yo los hago, así que me llevo otra idea para variar un poquito, gracias.
    Besinos

    ResponElimina
  3. Jo menjava una cosa similar quan era petita i que en deiem "emparedados" de tonyina.
    Ho provaré a veure si retrobo aquell gust :-)

    ResponElimina