22 de març de 2013

Pa Naan

El Pa Naan o chapati és un element bàsic de la cuina hindú, ideal per acompanyar tots els plats!!!



Ingredients:

  • 300 grams de farina
  • 1/2 sobre de llevat
  • 1 iogurt natural
  • Sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Formatge rallat
Preparació:
Barrejar tots els ingredients, menys el formatge, pastar tot junt fins que quedi una massa homogènia.
Fer una bola i deixar reposar a la nevera uns 10 minuts. 
Agafar boles i aixafar  amb el corró, afegir el formatge, tornar a doblar sobre si mateix i extendre amb el corró.
Posar els panets en una paella amb oli perquè es torrin pels dos costats!!!!!
Es un pa molt fàcil de fer i està boníssim.

4 comentaris:

  1. Jo l'he fet alguna vegada i està molt bo recient fet, oi???

    Si vols pots veuren l'enllaç de quan el vaig publicar:

    http://misdulcespreferidos.blogspot.com.es/2012/06/chapati-roti.html

    Fins aviat

    *Pilar*

    ResponElimina
  2. Ets una valenta! Sempre experimentes coses noves, Sandra. M'encanta...! Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Segur que està boníssim, i m'encanta que sigui tant fàcil! no se'm hauria acudit mai de que es feien amb iogurt!! una recepta que la guardaré a la reserva, l'he de provar de fer.

    ResponElimina