18 de març de 2013

Daus de pollastre al "curry""


Ingredients:
  • 2 pits de pollastre 
  • Sal
  • Pebre
  • 2 cullerades de "curry"
  • 2 cullerades de farina
  • 2 Vasos de Llet
  • Mantega

Preparació:
Tallem els pits de pollastre a daus, els salpebrem i deixem marinar unes dues hores amb la llet, les dues cullerades de "curry" i dues cullerades de farina.
Un cop hagi marinat ho daurarem a la paella amb oli ven calent, acompanyarem amb uns timbals d'arròs blanc o amb patata bullida!!!!
Fàcil, ràpid i econòmic!!!!!!



8 comentaris:

  1. Fàcil, ràpid i econòmic!!!!!!........i boníssssim

    ResponElimina
  2. Estic amb l'Alfons, no et deixis el boníssim que de la manera que el presentes segur que ho era molt! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina, si, la veritat es que està bonissim!!!!

      Elimina
  3. Me encanta el pollo con curry, tu receta tiene una pinta exquisita!! Besos!!

    ResponElimina