22 de gener del 2013

Panga amb salsa de pebrot escalivat

Ingredients:

  • 2 pebrots vermells
  • 4 Talls de "panga" (peix similar al llenguado però molt més econòmic)
  • 1 ou
  • Farina
  • Llet ideal
  • Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot escalivarem els pebrots al forn, un cop freds pelarem, treurem  les llavors i reservem.
En una paella en oli calent fregirem els talls de panga, salats i arrebossats amb farina i ou.
Per fer la salsa, posarem en un recipient els pebrots tallats, sal, pebre i un raig de llet evaporada, triturem amb la batedora i llest.
Un plat fàcil, econòmic i boníssim!!!!!!!!!!!!!!



8 comentaris:

  1. Una receta riquísima!! Tiene que estar buenísima con esa salsita! besos

    ResponElimina
  2. Yo le cambiaría el pescado, pero es un problema que hay en mi casa con la panga, no por tu receta. El resto una maravilla
    Besinos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Puedes hacerlo con lenguado o con merluza!!!!
      Un beso!!!

      Elimina
  3. Mira que bo!! I fàcil!!! Petonets, Sandra, ja torno a ser per aquí!!

    ResponElimina