24 de gener de 2013

Xip's de pasta fresca!!!

Ingredients:

  • Pasta fresca (la que més us agradi)
  • Oli d'oliva
Preparació:
Només cal fer una selecció de la pasta fresca que més us agradi, amb farcits diferents i fregir amb oli ben calent, posar sobre paper absorbent perquè perdi l'excés d'oli i llest.

En el meu cas vaig utilitzar pasta farcida d'espinacs i ricotta, pasta farcida de ceba caramel·litzada i formatge de cabra i pasta farcida de pera i formatge blau!!!!!!

4 comentaris:

  1. olé, sandra! Ho provaré! Jo en vaig fer així, però amb espirals de pasta. Això de fer-ho amb pasta farcida m'ha encantat! I sucadeta amb una salsa... adéu als nachos!!! He he he. petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jijiji, la veritat es que va ser un descobriment molt interessant, estan realment per sucar-hi " salseta".....jajajaja!!!!!

      Elimina
  2. Respostes
    1. NO, no cal bullir...pero la pasta a de ser fresca....la seca primer si que s'hauria de bullir!!!!
      El resultat es sorprenent!!!!

      Elimina