- 2 filets de porc
- 1 ampolla de vi negre
- Farina
- Caldo de carn
- Formatge blau
- Melmelada de fruites vermelles
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
- Salsa de soja
Preparació:
Primer de tot, salpebrem els filets tallats a rodanxes grosses i els daurem en una paella amb l'oli ben calent, reservem.
En la mateixa paella afegim dues cullerades de farina i la torrem , afegirem el vi negre i deixarem que evapori l'alcohol, un cop hagi evaporat afegirem caldo de carn i deixarem reduir, posarem els filets de porc i ho courem tot junt uns 20 minuts.
Uns 5 minuts abans d'apagar el foc afegirem un raig de salsa de soja i remenarem tot junt.
Per fer les dues salses nomes cal que en un recipient posem part de la salsa i el formatge blau i triturem tot junt fins que queda una salsa fina, i en un altre recipient posem l'altra part de la salsa i la melmelada de fruites vermelles, i triturem.
Queda boníssim!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohh quina gana!!! té molt bona pinta aquest plat, m'apunto les salses... petons!
ResponEliminaI tant totes teves!!!! Gràcies!!!
EliminaM'encanta la combinació de salses que has triat. Potent amb formatge, dolceta amb fruites. Ideal per acompanyar aquesta carn vermella de gust potent! Petonets i bon dilluns!
ResponEliminaMoltissimes gràcies Marina!!!!
Eliminaque bo
ResponEliminaMoltes gràcies!!!!
EliminaQuin plat més elegant que t'ha quedat Sandra!!
ResponEliminaSembla que hagin de contrastar però al mateix lligar molt les dues salses!
ptns!!
Moltes gràcies, la veritat es que es un plat bonissim!!!!
EliminaOstres ha d'estar boníssim! Té molt bona pinta aquesta carn! El contrast entre la salseta dolça i l'intensitat del formatge blau deu ser deliciós!
ResponEliminaMolts petons :)
Gràcies Laia!!!
Elimina