Ingredients:
- 1 paquet de pasta filo
- 250 grams de mantega fosa
- Fruits secs picats (ametlles,festucs,nous, pinyons...)
- 2 cullerades de sucre morè
- 1 cullerada de canyella
- 2 tasses de sucre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 tassa d'aigua
Primer de tot preescalfem el forn a 180CºBarregem els fruits secs amb el sucre i la canyella.
Untem amb mantega fent servir un pinzell, cada fulla de pasta filo.
Posem el farcit sobre dues fulles de pasta filo, fem rotllets individuals i aprestem bé, que quedi ben premsat.
Posem tots els rotllets en una font i fornegem els rotllets fins que estiguin torrats.
Preparem l'Almívar, fent bullir l'aigua amb el sucre i el suc de llimona.
Un cop haguem tret els rotllets del forn, els reguem amb L'almívar i deixem refredar, posem per sobre festuc picat.
Boníssim!!!!!!
T'ha quedat preciós, Sandra! Segur que és una delícia...!!!
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!!!! I benvinguda!!!!! Com a anat el trasllat???? Ja estas ben instal·lada????????
EliminaQuina delícia! Al meu pare, que és un amant dels fruits secs, li encantarà! :D M'apunto la recepta ^^
ResponEliminaMolts petons :)
Tota teva, gràcies!!!
EliminaQue bocado mas rico, en plenas ganas de merienda esto es una delica
ResponEliminaGracias Belen!!!
EliminaQue pinta tiene, a mi la pasta filo es que me encanta. Tiene que ser un bocado de lo más rico!! Besos!!
ResponEliminaRiquisssssssssisssssssimo!!!!!!!!!
Eliminammmm yo me comí una en una feria medieval i creo que me enamoré jeje!
ResponEliminaUn beso!
Muy buena...!!!!!
EliminaMoltes gràcies!!!
ResponElimina