16 de gener del 2013

Baqlawa



Ingredients:
  • 1 paquet de pasta filo 
  • 250 grams de mantega fosa 
  • Fruits secs picats (ametlles,festucs,nous, pinyons...) 
  • 2 cullerades de sucre morè 
  • 1 cullerada de canyella 
Per preparar L'almívar:
  • 2 tasses de sucre 
  • 2 cullerades de suc de llimona 
  • 1 tassa d'aigua 
Preparació:
Primer de tot preescalfem el forn a 180CºBarregem els fruits secs amb el sucre i la canyella.
Untem amb mantega fent servir un pinzell, cada fulla de pasta filo.
Posem el farcit sobre dues fulles de pasta filo, fem rotllets individuals i aprestem bé, que quedi ben premsat.
Posem tots els rotllets en una font i fornegem els rotllets fins que estiguin torrats.
Preparem l'Almívar, fent bullir l'aigua amb el sucre i el suc de llimona.
Un cop haguem tret els rotllets del forn, els reguem amb L'almívar i deixem refredar, posem per sobre festuc picat.
Boníssim!!!!!!

11 comentaris:

  1. T'ha quedat preciós, Sandra! Segur que és una delícia...!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina!!!!! I benvinguda!!!!! Com a anat el trasllat???? Ja estas ben instal·lada????????

      Elimina
  2. Quina delícia! Al meu pare, que és un amant dels fruits secs, li encantarà! :D M'apunto la recepta ^^

    Molts petons :)

    ResponElimina
  3. Que bocado mas rico, en plenas ganas de merienda esto es una delica

    ResponElimina
  4. Que pinta tiene, a mi la pasta filo es que me encanta. Tiene que ser un bocado de lo más rico!! Besos!!

    ResponElimina
  5. mmmm yo me comí una en una feria medieval i creo que me enamoré jeje!
    Un beso!

    ResponElimina