- 300 grams de salmó fumat
- Formatge de cabra
- Ciboulette
Primer de tot preparem una pasta amb el formatge de cabra i el ciboulette, per fer-ho haurem de pelar el formatge, aixafar-lo amb una forquilla i afegir-hi el ciboulette tallat a trossos.
Per fer els bombons agafarem una glaçonera rodona i folrarem els forats amb el salmó fumat, farcirem amb la pasta de formatge i acabarem de tapar, taparem tots els bombons amb paper film i ho posarem a la nevera un mínim de 3 hores per tal de que el formatge es compacti i no es trenquin els bombons. Un cop freds ja es poden desmotllar i menjar!!!!
Molt bons, Sandra! Vaig fer-ne uns semblants, però amb les boletes de mozzarela. Són molt resultons!
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!!!
EliminaSencillamente me ha encantado la receta, es que me la apunto para hacer aperitivos. Besos!!
ResponEliminaTe la presto, jijiji!!! Un abrazo!!!
Eliminamolt bons
ResponEliminaGràcies!!!
Eliminabuffffff eso tiene que estar delicioso no, lo siguiente.
ResponEliminaBss
Jijijiji deliciosisisimo!!!!
EliminaHola Sandra,
ResponEliminaHem decidit que aquesta sigui la recepta de la setmana a la pàgina de Facebook de Lestevesreceptes.cat. Moltes gràcies i l'enhorabona!
https://www.facebook.com/pages/Lestevesreceptescat/371178396284981
1000 gràcies!!!! Es un honor!!!
EliminaQue ricos!! Tienen una pinta estupenda!! Me encanta tu blog, por aquí me quedo!!
ResponEliminaPetons
Muchas gracias Teresa, i bienvenida!!!
Elimina