19 de novembre del 2012

Bombons de salmó fumat!!!

Ingredients:
  • 300 grams de salmó fumat
  • Formatge de cabra
  • Ciboulette
 Preparació:
Primer de tot preparem una pasta amb el formatge de cabra i el ciboulette, per fer-ho haurem de pelar el formatge, aixafar-lo amb una forquilla i afegir-hi el ciboulette tallat a trossos.
Per fer els bombons agafarem una glaçonera rodona i folrarem els forats amb el salmó fumat, farcirem amb la pasta de formatge i acabarem de tapar, taparem tots els bombons amb paper film i ho posarem a la nevera un mínim de 3 hores per tal de que el formatge es compacti i no es trenquin els bombons. Un cop freds ja es poden desmotllar i menjar!!!!

12 comentaris:

  1. Molt bons, Sandra! Vaig fer-ne uns semblants, però amb les boletes de mozzarela. Són molt resultons!

    ResponElimina
  2. Sencillamente me ha encantado la receta, es que me la apunto para hacer aperitivos. Besos!!

    ResponElimina
  3. buffffff eso tiene que estar delicioso no, lo siguiente.
    Bss

    ResponElimina
  4. Hola Sandra,

    Hem decidit que aquesta sigui la recepta de la setmana a la pàgina de Facebook de Lestevesreceptes.cat. Moltes gràcies i l'enhorabona!

    https://www.facebook.com/pages/Lestevesreceptescat/371178396284981

    ResponElimina
  5. Que ricos!! Tienen una pinta estupenda!! Me encanta tu blog, por aquí me quedo!!
    Petons

    ResponElimina