- 12 sardines (netes, sense espina)
- El suc d'una taronja
- El suc d'una llimona
- Un raig de soja
- Sal
- Pebre
- Sal d'all
- Ceba en pols
Preparació:
Un cop les sardines estiguin ben netes, sense escames ni espines tallem per la meitat perque ens quedin els dos lloms.
Posem en un recipient fondo, el suc de taronja el suc de llimona el raig de soja, la sal el pebre, la sal d'all i la ceba en pols, afegim els lloms de sardina i ho deixem marinar tot junt almenys 6 hores.
Un cop estiguin marinades, escorre molt bé el liquid i ja estan llestes!!!!!!!!!!!
Fa temps ara que no menjo sardines, m'has fet venir ganes! avui a sopar... Gràcies! Petons
ResponEliminaSegur que t'encantaràn!!!
EliminaQue bones, Sandra! El toc de soja m'hi ha agradat molt. També soc aficionada a les sardines marinades, però a part de la llimona no surto gaire d'aquí. Bona proposta! Petons
ResponEliminaJijiji gràcies Marina!!! T'agradaràn segur!!!
EliminaUn plato estupendo, a mi ahora mismo comer pescado azul me viene muy bien. Un plato sano y sabroso!!, una receta 10!! Besos desde Cocina con Marta!!
ResponEliminaMuchas gracias Marta!!!
EliminaL'haurem de tastar!! La soja no li dona un punt massa salat?
ResponEliminaNo gens...de fet jo a part de la soja els i poso sal...!!! I de soja és només un rajoli...!!!
Eliminahummmmmmmmmmmmm deliciosas
ResponEliminaLa verdad es que si...muchas gracias!!!
EliminaMolt bona idea marinar les sardines fresques!
ResponEliminaNo ho hem fet mai, però algun dia ho haurem de provar!
ptns!!
Doncs ho heu de provar...estàn molt bones!!!
Elimina