- 6 pomes
- 250 grams de mantega
- 6 cullerades de sucre moreno
- Canyella en pols
- Pasta de full
Preparació:
Primer de tot posarem a fondre la mantega, afegirem les pomes pelades i tallades a lamines molt fines, el sucre moreno i la canyella al gust, deixarem coure tot junt fins que la poma estigui ben tobeta.
En una plata per anar al forn posarem la poma en el fons i taparem amb una capa de pasta de full, tallarem la que ens sobri i intentarem tapar molt bé tota la poma.
Ho posarem al forn uns 20 minuts o fins que la pasta de full estigui cuita a 200 graus.
Es molt fàcil i està boníssim!!!!!!!!
T'ha quedat súper ben fet, Sandra! Es veu tan ben caramelitzat... quina gana! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!! Una abraçada!!! I bon cap de setmana per tu també!!!
Eliminaque bo per lleparse els dits
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaHola sandra! que delicia de tarta!
ResponEliminaTe empece a seguir hace poco, tienes buenas recetas!!
Te invito a que conozcas mi blog
http://www.eatandlive.es/
http://www.roselcakes.com/
Un beso!
Bon cap de setmana!!
Rosel
Muchas gracias Rosa Elena!!! y por supuesto que me paso por tus blogs!!!
EliminaUn abrazo!!!
Hola Sandra!Nos ha gustado mucho tu blog. Por eso, tenemos algo para ti en nuestro blog, EL SABER CULINARIO.
ResponEliminaPuedes verlo en este enlace:
http://www.elsaberculinario.mujerwapa.com/2012/10/premio-versatile-blogger.html
Un saludo
Muchas gracias por el premio, es muy emocionante recibir un premio ya que te da fuerzas para continuar...!!!
EliminaUn abrazo!!!
Pero que delicia!! que buena pinta tiene!! Mil besos desde Cocina con Marta!!
ResponEliminaGracias Marta!!!
EliminaBoníssim!
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaLes tartes tatín són un clàssic dels postres
ResponEliminaI a tú t'ha quedat genial, té molt bona pinta!!
Hem fet una ullada i ens ha agradat molt el teu blog!
et seguim!
ptns!!
Moltissimes gràcies!!!
Elimina