5 d’octubre de 2012

Pastís tatin!!!

Ingredients:

  • 6 pomes
  • 250 grams de mantega
  • 6 cullerades de sucre moreno
  • Canyella en pols
  • Pasta de full
Preparació:
Primer de tot posarem a fondre la mantega, afegirem les pomes pelades i tallades a lamines molt fines,  el sucre moreno i la canyella al gust, deixarem coure tot junt fins que la poma estigui ben tobeta.
En una plata per anar al forn posarem la poma en el fons i taparem amb una capa de pasta de full, tallarem la que ens sobri i intentarem tapar molt bé tota la poma.
Ho posarem al forn uns 20 minuts o fins que la pasta de full estigui cuita a 200 graus.
Es molt fàcil i està boníssim!!!!!!!!

14 comentaris:

  1. T'ha quedat súper ben fet, Sandra! Es veu tan ben caramelitzat... quina gana! Petons i bon cap de setmana

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    1. Moltes gràcies Marina!!! Una abraçada!!! I bon cap de setmana per tu també!!!

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  2. Hola sandra! que delicia de tarta!
    Te empece a seguir hace poco, tienes buenas recetas!!
    Te invito a que conozcas mi blog
    http://www.eatandlive.es/
    http://www.roselcakes.com/

    Un beso!
    Bon cap de setmana!!
    Rosel

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    1. Muchas gracias Rosa Elena!!! y por supuesto que me paso por tus blogs!!!
      Un abrazo!!!

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  3. Hola Sandra!Nos ha gustado mucho tu blog. Por eso, tenemos algo para ti en nuestro blog, EL SABER CULINARIO.
    Puedes verlo en este enlace:
    http://www.elsaberculinario.mujerwapa.com/2012/10/premio-versatile-blogger.html

    Un saludo

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    1. Muchas gracias por el premio, es muy emocionante recibir un premio ya que te da fuerzas para continuar...!!!
      Un abrazo!!!

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  4. Pero que delicia!! que buena pinta tiene!! Mil besos desde Cocina con Marta!!

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  5. Les tartes tatín són un clàssic dels postres
    I a tú t'ha quedat genial, té molt bona pinta!!
    Hem fet una ullada i ens ha agradat molt el teu blog!
    et seguim!
    ptns!!

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