Ja s'acosta la festivitat de Tots Sants, i tenim per tradició menjar panellets, castanyes....no se si heu vist a quin preu estan els pinyons....!!!??? Pels núvols, així que nosaltres menjarem panellets però econòmics i boníssims!!!!!!!!!!
- 250 grams de pastanaga
- 250 grams de coco rallat
- 100 grams de sucre
- 100 grams de coco rallat (per arrebossar)
Preparació:
Primer de tot posarem a bullir la pastanaga, un cop bullida li trèiem bé tota l'aigua, i la aixafem amb una forquilla, un cop aixafada li posem el coco i el sucre i remenem, quant la pasta estigui feta anem formant boletes i les arrebossem amb coco, les posem sobre una placa de forn, un cop fetes totes les boletes, ho posarem al forn a 180 graus uns 15 minuts o fins que els panellets es daurin una mica. Llest per menjar!!!!
Nosotras también les hemos publicado, que están bueníismos! A la próxima les aplicaremos la medida anticrisis para probarlos así!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Muchas gracias!!!
EliminaSandra, m'ha encantat!! Avui ho provo segur! Vull fer panellets a la tarda i ho penso incoporar. Gràcies per la idea!!!
ResponEliminaI tant Marina, en vull una prova gràfica ok???
EliminaFa molts anys vaig menjar un pastís de pastanaga i coco, era tant bo, que després de molts anys encara el recordo!! Haurem de provar de fer-los!!
ResponEliminaI tant que si!!!
Eliminamolt bons
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaHolaaaa, ya ves si lo he visto! siempre me gusta tener piñones para mis ensaladas y el otro día fui a comprar y me fui sin ellos. Que pasada de caros. Estos panellets anticrisis son una idea fantástica. Me han encantado!
ResponEliminaUn besooo
Muchas gracias Marisa!!!
EliminaMolt bona idea aquest panellets!!
ResponEliminaEstan molt acord amb el temps q vivim!
Ja no és el preu dels pinyons sinó també el de les ametlles!!
Si senyor, ara per ara és un luxe poder menjar panellets com deu mana...!!!!
EliminaAixi que aquests són una opció molt econòmica!!!