31 d’octubre de 2012

Crema de carabassa

Ingredients:

  • 1 quilo de carabassa
  • 1 patata
  • 1 litre de caldo de verdures
  • 2 cebes
  • Sal
  • Pebre
  • 6 formatgets
Preparació:
Primer de tot pelem la carabassa la patata i les cebes,ho tallem tot a trossos, i  ho posem en una cassola, cobrim les verdures amb el caldo i també i afegim una mica de llet.
Ho deixem coure fins que la verdura estigui tova, i afegim la sal el pebre i els formatgets, ho triturem tot amb la batedora, provem i rectifiquem de sal. 
Llesta per menjar!!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. Molt adequada, Sandra. Ideal per una tardor freda... petons

    ResponElimina
  2. Nosaltres vam fre-la per la recepta del 15 i ens va agradar moltíssim!
    Això que no som massa de carbassa! I com més fresqueta faci, més de gust vindrà!`ptns!!

    ResponElimina