5 de novembre del 2012

Espaguetis amb trompetes de la mort!!!


Si, ja ho se...el nom d'aquest bolet és una mica macabre...però el gust és boníssim!!! Desprenen una olor que et fa decidir, de posar-los al cistell i cuinar-los sense cap mena de dubte.



Ingredients:


  • 300 grams d'espaguetis (per dues persones)
  • 1 ceba
  • 300 grams de trompetes de la mort
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 pot de llet evaporada ideal
  • Sal i pebre
Preparació:
En una paella daurem la ceba talladeta a trossos petits, un cop cuita afegim els bolets talladets a tires.
Un cop estiguin els bolets cuits afegim una copa de vi blanc i el deixem que redueixi i que evapor-hi tot l'alcohol abans de afegir-hi la llet, ho deixem reduir tot junt i reservem.
En una cassola amb força aigua bullint i posem els espaguetis i deixem coure segons indiqui el fabricant, un cop cuits els afegim a la salsa i donem unes voltes tot junt i llest per menjar!!!

8 comentaris: