24 de setembre del 2012

LLOM AMB POMA!!!

Ingredients:

  • 750 grams de canya de llom en una peça
  • 1 sobre de sopa de ceba
  • 4 pomes
  • Suc de poma
  • Sal i pebre
Preparació:     
Primer de tot arrebossem la canya de llom amb el sobre de sopa de ceba i ho deixem reposar unes 2 hores.
Passades les dues hores fregim la canya en oli calent dins d'una olla exprés, daurem per totes les bandes. Afegim les pomes tallades a trossos i tirem per sobre el suc de poma, mes o menys per cobrir-ho tot.
Tancarem l'olla i un cop hagi pujat la vàlvula ho deixarem uns 8 minuts.
Un cop fred, traurem la canya de llom la tallarem i triturarem la salsa i llest per menjar!!!!! 


6 comentaris:

  1. Veus! Fàcil i curta explicació, però aquest invent de la sopa de ceba m'ha agradat molt! I també la poma, que lliga molt bé amb el llom! Petonets, sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que la sopa de ceba li dona el toc salat i queda bonissim!!!

      Elimina
  2. Tens un regalet al meu bloc! Petons!
    http://www.trossetsdecuina.cat/2012/09/mini-amanides-amb-plat-de-parmesa-i-11.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gràcies!!!! M'ha fet molta il·lusió, quant tingui un momentet faig la feina que m'encomanes!!!!
      Una abraçada molt forta!!!!

      Elimina