- 750 grams de canya de llom en una peça
- 1 sobre de sopa de ceba
- 4 pomes
- Suc de poma
- Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot arrebossem la canya de llom amb el sobre de sopa de ceba i ho deixem reposar unes 2 hores.
Passades les dues hores fregim la canya en oli calent dins d'una olla exprés, daurem per totes les bandes. Afegim les pomes tallades a trossos i tirem per sobre el suc de poma, mes o menys per cobrir-ho tot.
Tancarem l'olla i un cop hagi pujat la vàlvula ho deixarem uns 8 minuts.
Un cop fred, traurem la canya de llom la tallarem i triturarem la salsa i llest per menjar!!!!!
Veus! Fàcil i curta explicació, però aquest invent de la sopa de ceba m'ha agradat molt! I també la poma, que lliga molt bé amb el llom! Petonets, sandra.
ResponEliminaLa veritat es que la sopa de ceba li dona el toc salat i queda bonissim!!!
Eliminabo de debo
ResponEliminaSiiiiii, jijiji gràcies!!!
EliminaTens un regalet al meu bloc! Petons!
ResponEliminahttp://www.trossetsdecuina.cat/2012/09/mini-amanides-amb-plat-de-parmesa-i-11.html
Moltissimes gràcies!!!! M'ha fet molta il·lusió, quant tingui un momentet faig la feina que m'encomanes!!!!
EliminaUna abraçada molt forta!!!!