15 de juny de 2012

Sopa de tomàquet amb oli d'alfàbrega!!!









Ingredients:


  • 500grams de tomàquets madurs
  • Alfàbrega
  • 1 polsim de sucre
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva





Preparació:
Primer de tot tallem els tomàquets i els triturem juntament amb unes fulles d'alfàbrega, sal, pebre i una mica de sucre.
Ho deixem triturar tot junt uns 3 o 4 minuts fins que quedi una salsa llisa.
Mentre s'està triturant anem afegint mica en mica oli d'oliva per tal de que emulsioni tot junt.
A part preparem l'oli d'alfàbrega posant oli d'oliva i fulles d'alfàbrega en el pot de la batedora i triturant tot junt.
Per emplatar he pensat en dues versions, la versió xarrup per un aperitiu i la versió per un primer plat.
He servit acompanyat amb uns dauets de formatge blau i una fulleta d'alfabrega.

4 comentaris:

  1. Quin got més xulo! I quina recepta més bona...! Petons

    ResponElimina
  2. Sempre busco gots i plats originals i aquest en particular va sortir d'andorra...!!!

    ResponElimina
  3. Una receta perfecta para el veranito,bien fresquita de ve de estar buenisima!!,como entrante la veo perfecta!!,acavo de descubrir tu blog,me quedo como seguidora,te invito a que te pases por los mios!un saludo;))

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Miriam!!!! Me passo tambien por los tuyos!!!

    ResponElimina