14 de juny del 2012

Crudités amb dip's!!!









Ingredients:


  • 4 pastanagues
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Rames d'api
  • 1 cogombre
Dip de formatge i xampinyons:
  • Formatge crema 0% matèria grassa (unes 6 cullerades soperes)
  • 1 sobre de crema de xampinyons (dels que van en pols)
  • Sal
  • Pebre
Dip de formatge i anxoves:
  • Formatge light tipus philadelphia 
  • 6 o 7 anxoves
  • 6 cogombrets en vinagre
Preparació:
Per preparar els crudités només cal que tallem les verdures en palets, reservem.
Per preparar el dip de xampinyons, posem en un vol el formatge 0% matèria grassa, una mica de sal una mica de pebre i el sobre de crema de xampis, remenem tot molt bé i ja esta llesta.
Per preparar el dip d'anxoves, posem en el vas de la batedora el formatge, les anxoves i els cogombrets i triturem fins obtenir una pasta, i llesta.
Per servir posem les verduretes separades en vasets i els dip's al mig per poder sucar, boníssim!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada