3 de maig del 2012

Llaminera a la mostassa antiga


Ingredients:

  • 1 llaminera d'uns 500grams (també es pot fer amb llom dels dos colors)
  • Mostassa antiga
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 vas de vi blanc
  • Sal
Preparació:
Agafem la llaminera i hi posem mostassa per tots els costats, salarem lleugerament, regarem amb un raig d'oli d'oliva i un vas de vi blanc.
Ho posarem al forn uns 30 o 35 minuts a 200 graus. Si voleu que quedi més cuit només caldrà que ho deixeu al forn uns 10 minuts més.
El filetejarem i ja esta llest, per llepar-se'n els dits!!!!!!!!!!!!!!
Jo ho he acompanyat amb unes patates xips casolanes, només cal que pelem les patates i les tallem amb una mandolina i les fregim amb força oli molt calent fins que estiguin daurades.

4 comentaris:

  1. T'he vist de seguidora i he vingut per coneixer-te. M'agrada molt la teva cuina, em quedo per aquí de seguidora.
    Aquesta salsa de mostassa es molt bona i les patates fan molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gracies espero servir-te d'inspiració,ara que jo he quedat impressionada amb la teva cuina i la inspiració me la dones tu a mi!!!

      Elimina
  2. Toc toc se puede? Hola soy Yoli acabo de llegar y me quedo si no te importa, voy a seguir mirando las cositas ricas que tienes Sandra
    Besitos guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por supuesto que se puede, gracias!!!! Yo tambien te sigo y me gustan mucho tus recetas!!!!

      Elimina