2 de maig de 2012

Broqueta de pollastre marinat amb salsa de iogurt grec



Ingredients:

  • 2 pits de pollastre filetejats
  • salsa de soja
  • pebre negre
  • pebre vermell fumat
  • sal
  • oli d'oliva
  • 1 iogurt grec
  • 2 cullerades maionesa
  • 2 cullerades de formatge d'untar
  • Ciboulette
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
Preparació:
Primer de tot prepararem l'adob del pollastre, posarem en un bol la salsa de soja, el pebre negre i el vermell al gust, tallarem els pits de pollastre a tires, els salarem, els afegirem a l'adob i els cobrirem amb oli d'oliva, ho deixem adobant un mínim de dues hores.
Per fer la salsa, posarem en un bol, el iogurt, la maionesa, el formatge d'untar, la mostassa una mica de sal i el ciboulette tallat petit, remenem bé i deixem a la nevera fins el moment de servir.
Passat el temps d'adob, punxarem les tires de pollastre en forma de "S" en una broqueta i el farem a la planxa!!!!

2 comentaris:

  1. Que pinta tienen las brochetas, me encanta como te ha quedado
    Besos artista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, eso intento que todo salga bien!!!

      Elimina