7 de maig del 2012

Croquetes dolces



Ingredients:

  • 450 grams de farina
  • 125grams de mantega fosa
  • 1/2 vas d'oli de girasol
  • 100grams de sucre
  • 50 grams de coco rallat
  • 1 ou
  • 1 polsim de sucre vainillat
  • 1 polsim de llevat químic
  • Xocolata per fondre
Preparació:
Barregem la mantega fosa, l'oli i el sucre. Hi afegim el sucre vainillat, el coco i l'ou, remenem bé i incorporem poc a poc la farina i el llevat.A de quedar una pasta que no s'enganxi a les mans.
Separem en petites porcions allargades en forma de croqueta i les arrebossem amb sucre i coco rallat.
Disposem les croquetes sobre una placa de forn amb paper sulfuritzat i enfornem amb el forn preescalfat a uns 180 graus durant uns 10, 15 minuts. (Dependrà de cada forn).
Deixem refredar i un cop fredes desfem la xocolata amb una mica de llet i suquem les puntes de les croquetes i deixem que la xocolata es refredi, llestes!!!!!!

4 comentaris:

  1. Madre mía Sandra que pinta tienen, me la llevo con tu permiso a ver que tal me salen
    Besotes artista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Todas tuyas, seguro que te saldran de miedo!!!
      Un abrazo

      Elimina
  2. Deliciosas, tendre que probarlas si o si, asi que me las llevo.
    Besos. Lola

    ResponElimina
  3. Porsupuesto, me encanta que os encanten!!!! Ya me contaras que tal!!!!

    ResponElimina