7 de febrer de 2012

XAPATETES AMB ESCALIVADA





Ingredients:
  • Pa de Xapata
  • Pebrot vermell
  • Albergínia
  • Anxoves
Preparació:

Primer de tot escalivem el pebrot i l'albergínia al forn, ho emboliquem amb paper de diari i quant estigui fred, ho pelem, ho tallem a tires, i ho reservem.
Torrem les Xapates al forn, un cop estiguin posem l'escaliva ja preparada pel d'amunt i afegim les anxoves, un rajolinet d'oli i a disfrutar!!!


2 comentaris:

  1. M'agrada que donis idees, em comença a agradar molt cuinar. Fer-ho x la gent k estimes està molt bé. Segueix amb el teu blog, està molt bé!!! Carola

    ResponElimina
  2. Moltissimes gràcies Carola, la veritat es que es un plaer quant cuines i els demes et valoren el que has fet....!!!!!
    Cuinar pot ser molt relaxant i divertit!!!!!!
    A mi m'encanta cuinar!!!
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina