7 de febrer de 2012

PAELLA AMB TONYINA




Ingredients:
  • 1 Pebrot verd
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Ceba
  • 3 tasses d'Arròs
  • Pebre vermell
  • Caldo de peix
  • Tonyina
Preparació
Primer de tot posem la ceba a enrossir, quant estigui rossa afegim els pebrots tallats petits, quant ja estigui tot ven cuit afegim una cullereta de cafè de pebre vermell i les 3 tasses d'arròs ( jo poso 1 tassa de cafè, plena d'arròs, per persona), li donem unes voltes tot junt i desprès afegim el caldo ( pots fer servir caldo de peix envasat o be caldo de peix en pastilla), quant hagui reduït casi tot el caldo esmicolem la tonyina ( jo li vaig posar dues llaunes petites) i la posem pel damunt i acabem de coure l'arròs dins del forn uns 10 minuts fins que hagi consumit tot el liquid i ja esta llest per menjar.

NOTA: L'arròs que he fet servir és un que venen als supermercats Dia que es diu " Arròz vaporizado", no es passa mai, i sempre queda al punt, el recomano!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada