28 de febrer de 2012

Secret ibèric amb reducció de Pedro Ximenes


Ingredients:
  • 2 secrets
  • 1/2 litre de Pedro Ximenes
  • 1 taronja
  • Maicena
  • 200ml crema de llet
  • Espàrrecs verds
  • Sal i pebre
Preparació:

Primer de tot posarem a reduir el Pedro Ximenes en una olla fonda, deixarem reduir fins la meitat un cop hagi redit afegirem el suc de mitja taronja i una culleradeta de maicena dissolta amb el suc i la crema de llet i deixarem reduir fins que espessi. ( la reducció del Pedro Ximenes pot durar molta estona ja que es un procés bastant lent)
Agafem els espàrrecs i netegem les puntes perquè no siguin dures, i els fem a la planxa.
En una paella amb una mica d'oli fregim els secrets fins que estiguin daurats per fora i vermells per dins.
Per montar el plat posem els espàrrecs en un canto , el secret en una altre i la reducció de PedroXimenes per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada