17 de febrer de 2012

Pastis de poma




Ingredients:
  • 1 massa de pasta de full
  • 3 pomes golden
  • 2 ous
  • 100gr. mató
  • 200gr. nata liquida
  • 80gr sucre
  • canyella en pols
Preparació:
Preescalfem el forn a 200 graus.
Folrarem el motlle amb la massa i punxarem el fons, fornejarem la massa uns 3 minuts a 200 graus vigilant de que no s'infli.
Pelarem les pomes i tallarem a lamines fines, reservarem.
Batrem els ous amb el sucre i desprès afegirem el mató i la nata i barrejarem bé, si fa falta ho batrem amb la turmix.
Posarem la barreja obtinguda en un bol i afegirem poma trinxadeta i ho barregem tot.
Tirem en la base de pasta de full la barreja i posem per sobre lamines de poma donant forma de ventall.
Posarem una mica de canyella i sucre i ho fornejarem uns 35 minuts a 180 graus. ( el temps de cocció dependrà de cada forn)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada