8 de juliol del 2013

Farcellet de llenguado amb salsa fina de piquillos!!!

Ingredients:

  • 4 llenguados (demanarem al peixater que ens faci lloms)
  • Fulles baby d'espinacs
  • 4 talls de pernil salat
  • 1 pot petit de pebrots del piquillo en conserva
  • 1 pot de llet ideal, o crema de llet
Preparació:
Primer de tot posarem els lloms del llenguado d'un en un sobre paper fil, salpebrem i posem per sobre fulles d'espinac i el pernil, enrotllem com si fos un caramel i tapen bé amb el paper film. Un cop tinguem tots els rotlles els posarem junts en un plat i cap al microones unes 10, 15 minuts, deixem reposar.
En una cassola posem la llet ideal i el pebrots de piquillo, quant estigui calent trèiem del foc i triturem, passem per un colador fi i reservem.
Per muntar el plat posen en el fons del plat la salsa de piquillos i a sobre el rotlle de llenguado!!!!
Es boníssim, fet amb molt poc temps i molt vistos!!!!!

4 comentaris:

  1. Simplemente exquisito. Sencillo, pero de lo mas sabroso y sano.
    Besinos

    ResponElimina
  2. Hola guapísima tiene que estar muy bueno el lenguado me encanta y nunca lo he hecho así me apunto la receta un beso

    ResponElimina