11 de juny del 2013

Rotllets Vietnamites!!!

Ingredients:

  • Paper d'arròs vietnamita 
  • Mesclúm d'enciams
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot vermell
  • Pavo o tonyina al natural
  • Llavors de sèsam
  • Salsa de soja
Preparació:
Primer de tot mullarem els paper d'arròs amb aigua tèbia, no més de tres segons, i els posarem sobre la taula.
Tallarem el cogombre el pebrot i el pavo a daus molt petits, afegirem el mesclum les llavors de sèsam i la sal salsa de soja i remenarem bé.
En un extrem del paper d'arròs posarem les verdures i enrotllarem.
Boníssim i molt original!!!! 

4 comentaris:

  1. No només és important l'embolcall, sinó també els ingredients que s'escullen pel farcit. I els que has triat tu, Sandra, els trobo molt ben trobats, combinen tots!! Petonets

    ResponElimina
  2. Hoy en día ya de vietnamita llevan el nombre, pues son ingredientes presentes en casi todas nuestras cocinas.
    Besinos

    ResponElimina