19 de juny del 2013

Pastís de pa de motlle!!!

Ingredients:
  • 12 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 1 pot maionesa 
  • 300 grs. de tonyina en oli d'oliva
  • 3 ous cuits
  • 100 grs. d'olives verdes sense pinyol
  • 100 grs. de pebrot en conserva
  • 1 pot de blat de moro
Preparació:

Barrejar i triturar, tonyina, 1 ou cuit, maionesa i les olives verdes.
Barrejar i triturar, tonyina, 1 ou cuit, maionesa i el pebrot.
Barrejar i triturar, tonyina, 1 ou cuit, maionesa i el blat de moro.

Col·locar en el fons d'un motlle tipus plum-cake 3 llesques de pa i cobrir-les amb el farciment d'olives, allisar bé amb una espàtula i col · locar 3 llesques més de pa a sobre, cobrir-les amb el farciment de pebrot i allisar, col · locar altres 3 llesques de pa,cobrir-les amb el farciment de blat de moro i acabar amb 3 llesques més de pa.
Ficar el motlle a la nevera perquè reposi.
Desemmotlleu en una safata i cobrir amb maionesa restant i adornar al gust.
Aquest pastís millor fer-ho d'un dia per l'altre, està més bo.
Espero que us agradi la recepta.

1 comentari:

  1. un pastís d'estiu que sempre cau també a casa nostra un dia o altre. És boníssim i passa sense gana, quasi!! Petonets

    ResponElimina