6 de maig de 2013

Flam de carbassó al vapor!!!

Ingredients:

  • 1 carabassó
  • 1 ceba
  • 60 grams de formatge rallat
  • 4 ous
  • 200ml. de llet ideal
  • sal
  • pebre
  • oli
Preparació:
Primer de tot tallarem el carabassó i la ceba a dauets i ho fregirem amb oli ven calent.
Batrem els ous amb la llet, el formatge i sal i pebre al gust, afegirem la ceba i el carabassó i ho remenarem.
Ho posarem en flameres individuals, tapar amb paper film i posar en la vaporera ( en cas de no tenir vaporera també es pot fer al microones però haurem de tenir en compte que les flameres no poden ser d'alumini)
Ho deixarem coure uns 20 minuts, un cop fred ja es pot desemmotllar..
Ho poder servir acompanyat de pebrot escalivat o de maionesa....vagi de gust!!!!!

7 comentaris:

  1. Quina bona idea! Ha de ser boníssim, aquest flam! I decorat amb pebrot escalivat hi dóna un bon contrast! Petonets, guapa.

    ResponElimina
  2. Me encantan las recetas con calabacín, y además ésta es al vapor. Ideal para afrontar la operación bikini!! Besos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si perfecta para la operación bikini....!!! Un abrazo!!!

      Elimina
  3. Buenos días!!! Me encanta el calabacín y esta receta me parece muy sencilla. Pero tengo una duda, cuando dices ponerlo en la vaporera te refieres a una olla expréss, se hace como los flanes?? Muchas gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, cuando dijo vaporera, dijo una cazuela que pones agua i encima tiene un recipiente con agujeros por dondes pasa el vapor...o bien las vaporeras electricas, o bien las vaporeras de bambu, o bien el recipiente varoma de la thermomix!!!!
      Espero te haya ayudado!!!!
      Un abrazo

      Elimina
    2. Pero se pueden hacer al baño María?? Es que lo de las vaporeras no lo entiendo, jejeje. Bueno yo probaré y ya te contaré. Muchísimas gracias por contestarme Sandra. Un abrazo

      Elimina