4 de març del 2013

Xurro-Boles!!!!

Ingredients:

  • 1 vas d'aigua
  • 1 vas de farina
  • Una mica de sal
  • 20 grams de mantega
  • Per farcir les boles: 1 tauleta de xocolata
Preparació:
Posem l'aigua la sal i la mantega a coure, quant comenci a bullir afegim de cop la farina i remenem bé amb una cullera de fusta, apartem del foc i continuem remenant, la massa deixa de ser liquida i perd tots els grumolls.
Deixem refredar una mica la massa i tallem la tauleta de xocolata a trossos petits.
Quant la massa estigui temperada agafarem porcions de massa i posarem dins un tros de xocolata i formarem una bola, repetirem l'operació fins que acabem la massa.
Escalfarem l'oli i fregirem les boles, i deixarem escórrer sobre paper absorbent per que perdin l'excès d'oli.
Podem arrebossar amb sucre o amb cacao quant encara estan calentes, i acompanyar amb nata!!!!!
Boníssimes!!!!


8 comentaris:

  1. Déu n'hi do, quina pinta.... petons!

    ResponElimina
  2. oh, quina recepta més original! D'on vénen, aquestes boles? No em sona com a tradició catalana... així que són fregides i arrebossades? Carai, carai, s'haurà de provar! Ets una bona artista!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ufff Marina, ni idea...aquesta recepta la tenia la meva mare....el meus pares son Valencians aixi que puder és un postre Valencia!!!!

      Elimina
  3. Me encanta, me parecen unos bocados deliciosos. Vamos es que veo díficil no comerselos todos de una vez!! Besos!!

    ResponElimina