6 de març de 2013

Brownie de xocolata blanca i nous de macadàmia amb sorbet de taronja

Aquestes son unes postres bonissimes, les vaig veure en el programa "Cuines", de TV3, sembla complicat per la quantitat de passos que s'han de seguir, pero un cop ti poses veus que és molt fàcil i el resultat és espectacular.

Ingredients:
Per al brownie:

  • 3 ous
  • 150 grams de mantega
  • 75 grams de xocolata blanca
  • 65 grams de farina
  • 60 grams de nous de macadàmia crues i picades
  • 50 grams de sucre
Per la crema de xocolata blanca:

  • 125ml de nata
  • 60 grams de iogurt grec
  • 60 grams de xocolata blanca
Per la reducció de taronja:

  • 250ml de suc de taronja
Preparació:
Per al brownie: munteu els ous i els sucre i afegiu la mantega fosa amb la xocolata i despres la farina i les macadàmies. Barregeu-ho tot i al forn uns 35 minuts a 170 graus.
Per la crema de xocolata: escalfeu la nata i un cop calenta afegiu la xocolata blanca i el iogurt grec i tritureu amb un túrmix.
Per la reducció: deixeu reduir el suc fins a una densitat de salsa.

12 comentaris:

  1. oh!! Em sembla espectacular, ha de ser boníssim aquest brownie! Me'l vaig perdre al cuines, o sigui que em guardo la teva recepta per fer-lo aviat! Petonets, guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És espectacular, ja em diràs que tal???

      Elimina
  2. Ha estat veure la fotografia i caure'm la babeta i es que m'agrada tant la xocolata blanca, i les nous de macadamia, ohh, m'apunt la recepta.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ay! que brownie más rico, una estupenda combinación que tengo que probar, así que me la apunto que tiene una fantastica pintaza. Besos

    ResponElimina
  4. Hola, Sandra ¡vaya brownie más rico que has preparado!
    Pásate por mi blog, tengo un premio para ti:
    http://mirecetario-elena.blogspot.com.es/2013/03/pastel-duo-de-esparragos-y-mi-tercer.html

    ResponElimina
  5. Que bueno!!! tiene que estar para chuparse los dedos, no dejaría ni las migas!! Besos!!

    ResponElimina