- 1 escarola
- Olives negres
- 1 llauna d'anxoves
- Bacallà dessalat i a daus
- 1 pot de salsa xató ( també la podem fer nosaltres però avui en dia existeixen moltes marques que fan bones salses)
Preparació:
Netegem bé l'escarola, la tallem i la posem en un bol, afegim les olives negres, les anxoves talladetes i els daus de bacallà, afegim també la salsa xató i un bon raig d'oli d'oliva, remenem tot bé i ja esta llest per menjar.
Ara és una bona època per consumir escaroles i ho hem d'aprofitar.
Et dic quasi el mateix: quina recepta més fàcil i resultona, Sandra! Això d'original no ho dic, perquè tu recuperes una recepta tradicional que m'encanta!!! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!!
EliminaHola Sandra! m'encanta el xató, és de les úniques vegades que menjo escarola, que amb la salsa m'agrada molt més que no pas sola! de fet ja tinc la recepta programada per aquesta setmana també! ;)
ResponEliminaPetons!
Gràcies!!! Una abraçada!!!
EliminaUna presentación exquisita, nunca he oído hablar del xató. Ya he aprendido algo nuevo hoy!! Besos!!
ResponEliminaJijiji, gracias Marta!!!, No dejes de probar-lo el Xató te encantarà!!!
EliminaNosaltres estem en terra de xató i ara que tenim bones escaroles en fem tot sovint!
ResponEliminat'ha quedat molt bé!
ptns!!
Gràcies!!!!
Elimina