11 de febrer de 2013

Calçots escalivats i arrebossats amb orly!!!!!

Ingredients:

  • 20 calçots
  • 125 grams de farina
  • 2 ous
  • 1dl. de cervesa
  • oli d'oliva
  • sal
Preparació:
Primer de tot escalivarem els calçots al forn, uns 30 minuts a màxima potencia ( el temps dependrà de cada forn).
Per preparar la pasta orly, en un recipient barregem els ous amb una mica d'oli i sal, afegirem la farina de cop, barrejar bé i afegir la cervesa. La massa no a de quedar molt espesa, deixarem reposar unes 2 hores.
Un cop la pasta hagi reposat, arrebossarem els calçots amb la pasta i els fregirem amb oli ben calent, un cop fregits posarem sobre paper absorbent perquè perdin l'excès d'oli.
Boníssim!!!!


6 comentaris:

  1. oh que bons! encara no els he tastat aquest any... petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja saps el que et toca...!!!! Una abraçada!!!

      Elimina
  2. Una bona forma d'aprofitar els calçots sobrants de les calçotades!
    No coneixia la pasta Orly, però sembla que quedi ben cruixent, com a mi m'agrada!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, que da molt cruixent!!! Una abraçada!!!

      Elimina
  3. Hola Sandra!!! mmm boníssims els calçots arrebossats!! a casa els fem de tan en tant i si no els tenim cuits també els fem al forn expressament així com tu! jeje Acompanyants de la salseta encara són més bons oi?
    Petons!! :)
    Bet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb la salsa son immillorables!!!! Moltes gràcies Bet!!!

      Elimina