14 de febrer de 2013

Mandonguilles de pollastre cuites al vapor!!!

Ingredients:

  • 4 pits de pollastre grans
  • Julivert, al gust
  • Orenga, al gust
  • 2 culleradetes de Sal
  • 35 grams de pa de motlle
  • 20 grams de parmesano rallat
  • 2 ous grossos
  • Pebre, un polsim
Preparació:
Triturar els pits de pollastre com si fos carn picada, (ho podem demanar al carnisser), afegirem, julivert, orenga, sal i pebre, i el pa "empapat" de llet, els ous i el parmesano, amassarem tot junt fins formar una pasta. Deixar reposar a la nevera un mínim d'una hora.
Un cop hagi reposat, formarem les mandonguilles, per fer-les ens untarem les mans amb una mica d'oli perque no s'enganxi la pasta....!!!!
Un cop fetes les posarem en un recipient per coure al vapor, separades entre elles i courem uns 25 minuts.
Per acompanyar podem preparar una salseta de tomàquet, queden boníssimes i són light!!!!!




5 comentaris:

  1. Sandra, això sí que m'agrada! Les mandonguilles de pollastre, d'entrada, semblen ben bones, però és que això de coure-les al vapor és genial! Em recorda un plat nepalí que vaig tastar una vegada.... ho provaré! Petonets, guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marina!!!, La veritat es que em van sorpendre molt gratament!!!! Estan bonissimes!!! I amb una salseta de tomàquet un plat de 10!!!!

      Elimina
  2. Mira quina bona idea!! jo que no sóc gaire fan de les mandonguilles "rostides", així em semblen genials!
    Una abraçada!
    Bet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Bet, la veritat es que jo ampoc sóc gaire fan de les mandonguilles pero aquestes són sorprenents!!!! Repetirem segur!!!!

      Elimina
  3. Es una verdadera delicia me encanta quiero probar,abrazos y abrazos.

    ResponElimina