- 1/2 taronja de suc amb pell
- 4 ous
- 200grams de sucre
- 200 grams d'oli de girasol o d'oliva suau
- 160 grams de farina de rebosteria
- 1 sobre de llevat químic
- 60 grams de cacau en pols
- 1 pessic de sal
Preparació:
En el vas de la batedora posarem els ous, la taronja tallada a trossos i el sucre i batrem tot junt fins que quedi una pasta fina, afegirem l'oli i batrem de nou, ara afegirem la farina, el llevat, el cacau i el pessic de sal, tornarem a batre tot junt.
Preescalfem el forn a 250 graus i posarem la pasta en els motlles de magdalena mai omplint més de 3/4 parts.
Baixem la temperatura del forn a 200 i fornegem les magdalenes uns 15 minuts (recordeu que el temps de cocció dependrà de cada forn).
Ei, quins esmorzars més bons que faràs ara, eh?? he he... m'entusiasmen les magagdalenes, sobretot les de poma i de xocolata... hi hi hi. Me'n dones? ;-)
ResponEliminaQue buenas y que facilitas parecen!! Son muy apetecibles, besos!!
ResponEliminaQue maravilla de blog, de fotos, de recetas, me gusta todo así que te sigo desde yaaa! Un besazo,
ResponEliminaNieves.
http://igloocooking.blogspot.com.es
uffffffffffffffff esto tiene que estar de rico un rato largo.
ResponEliminaBesinos
Holaaa, ooooh que pasada de madalenas de chocolate y naranja! es una combinación que me hace adicta jajajajja
ResponEliminaTe han quedado preciosísimas!
Un besooo
Hola Sandra!!! aquestes magdelenes amb xocolata i taronja no poden ser més bones! m'encanta la combinació, tot i que a casa sóc l'única i llavors la faig poques vegades...
ResponEliminaA més, t'han quedat molt bé! :)
Bon cap de setmana guapa!
Bet