- Massa de pizza
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 pebrot
- Salsa teriyaki
- Sal
- Pebre
Preparació:
Primer de tot es tallen les verdures a dauets petits i es fregeixen en una paella amb una mica d'oli, s'hi posa sal i pebre, un cop cuit s'hi afegeix un raig de salsa teriyaki i es deixa reposar.
Agafem la massa de pizza i amb l'ajuda d'un corró la deixem ven fina, amb un talla pastes rodó fem les porcions per les goyzas.
Posem una mica de farcit en les goyzas i tanquem amb l'ajuda d'una mica d'aigua perquè quedi ben tancat.
Per coure les goyzes posarem aigua a bullir i un cop bulli courem les gyozes al vapor aproximadament uns 30 minuts.
Un cop cuites les podem passar per la planxa perquè facin una capa cruixent, però també es poden menjar cuites al vapor i prou.!!!!!
hummmmmmmmmmm bonissim
ResponEliminaJijijijiji moltes gràcies!!!!!
EliminaQue ricoooo!!!,me encanta la receta Sandra!,me la apunto!
ResponEliminaBesines
Toda tuya!!!
EliminaCon masa de pizza????? que sorprendente receta. Me gusta
ResponEliminaBesinos
Un beso!!!
Elimina