- 2 "morcillas" de ceba
- 80 grams d'ametlla en granet
- Formatge de cabra
- 1 ou
- Oli d'oliva
Preparació:
Trèiem la pell de la "morcilla" i l'esmicolem, tallem el formatge de cabra a daus.
Per muntar el bombo, agafem un dau de formatge de cabra, el cobrim amb la "morcilla" el passem per ou batut i per l'ametlla i fregim amb abundant oli calent, posem a escorre sobre paper de cuina i llestos!!!!!
Apa que bo, Sandra! Al meu xicot li encantaran, en prenc nota per fer-ne aviat!! Em pensava que era xocolata, al principi. Quina sorpresa, amb buti!! petons, bonica.
ResponEliminaMoltes gràcies Marina, la veritat es que estàn bonissims, i al ser de botifarra sorprenen a tothom!!!!!
Eliminaaixo es un ferrero de luxe
ResponEliminaJijiji, gràcies!!!
EliminaSuper originales, e innovadores!!!
ResponEliminaBss
Gracias Belen!!!
EliminaEs un bombon que tiene que estar de lo más bueno!!, me encanta la morcilla de arroz. Besos!!
ResponEliminaBuenissimos, te lo aseguro!!!
EliminaHola Sandra, te comunico que desde http://ladyfogones.blogspot.com.es/ formas parte de los blogs premiados con el Liebster Award, el cual recibí anteriormente. Enhorabuena. Un cordial saludo.
ResponEliminaMuchas gracias Rosario!!!
Elimina