28 de novembre de 2012

"Ferrero Rocher" de butifarra negra!!!

Ingredients:

  • 2 "morcillas" de ceba
  • 80 grams d'ametlla en granet
  • Formatge de cabra
  • 1 ou
  • Oli d'oliva
Preparació:
Trèiem la pell de la "morcilla" i l'esmicolem, tallem el formatge de cabra a daus.
Per muntar el bombo, agafem un dau de formatge de cabra, el cobrim amb la "morcilla" el passem per ou batut i per l'ametlla i fregim amb abundant oli calent, posem a escorre sobre paper de cuina i llestos!!!!!

10 comentaris:

  1. Apa que bo, Sandra! Al meu xicot li encantaran, en prenc nota per fer-ne aviat!! Em pensava que era xocolata, al principi. Quina sorpresa, amb buti!! petons, bonica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina, la veritat es que estàn bonissims, i al ser de botifarra sorprenen a tothom!!!!!

      Elimina
  2. Super originales, e innovadores!!!
    Bss

    ResponElimina
  3. Es un bombon que tiene que estar de lo más bueno!!, me encanta la morcilla de arroz. Besos!!

    ResponElimina
  4. Hola Sandra, te comunico que desde http://ladyfogones.blogspot.com.es/ formas parte de los blogs premiados con el Liebster Award, el cual recibí anteriormente. Enhorabuena. Un cordial saludo.

    ResponElimina