- 200 ml d'aigua
- 60 grams de mantega
- 3 ous
- Bacallà esmicolat i dessalat
- Oli d'oliva
- Julivert
- Farina
Preparació:
Primer de tot fregirem el bacallà, juntament amb el julivert i un raig d'oli.
Per un altre costat bullirem l'aigua juntament amb la mantega, quant bulli afegirem la farina i deixarem coure. Afegim els ous d'un amb un i batem energicament, afegim el bacallà i ho anem batent tot junt fins que ens quedi una massa.
Escalfem oli d'oliva i quant estigui ben calent anem fregint porcions de massa i llestos!!!!!
Que buenos, me vuelven loca desde pequeña. La receta la he heredado de mi madre, aunque lo hacemos sin huevos ni mantequilla. Tienen una pinta estupenda!! Besos!!
ResponEliminaGracias Marta!!!!
EliminaMe gustan todos los buñuelos, pero los de pescado, quizás sean los mas sabrosos.
ResponEliminaBesinos
Eston estan buenissimos Belen!!!!
Eliminahummmmmmmmmmm bonissims
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaSón una delícia, els bunyols de bacallà. A mi m'agraden sucats amb maionesa lleugera... com si fossin xurros, tu!! ha ha ha. Bona proposta, Sandra.
ResponEliminaMoltissimes gràcies Marina!!! Sucats amb maionesa????? Mmmmmm!!!!!!!!!
EliminaMe encanta, te han quedado fenomenal.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Muchas gracias Montse!!!
Elimina