1 d’octubre del 2012

Sushi de pernil dolç!!!

Ingredients:

  • Pernil dolç tallat gruixut
  • Palets de cranc
  • Poma
  • Tomàquets
  • Maionesa
Preparació:
Primer de tot tallarem a trossets molt petits els palets de cranc, la poma i el tomàquet, afegirem maionesa al gust, reservarem.
Sobre de paper film posarem el pernil dolç, cavalcant un tall amb un altre, per sobre i posarem la mescla reservada i enrotllarem, posarem a la nevera fins el moment de servir.
Un cop fred, traurem el paper fil i tallarem d'una mida com el sushi, posarem per sobre una mica de orenga i llest per menjar!!!

Aquest plat queda molt bé com una aperitiu!!!

8 comentaris:

  1. Seguro que mucho mas fácil que hacer que el japones , me gusta un montón, tomo nota.
    Besinos

    ResponElimina
    Respostes
    1. SI, si donde va a parar mucho mas facil...!!!!! Abrazos!!!

      Elimina
  2. Sandra que aperitivo, mas rico ,y original, tiene unos ingredientes estupendos, Besicos

    ResponElimina
  3. Quina pinta!! Fácil, original, vistós i segur que está bonissim!!! Me l'apunto!!

    ResponElimina