- Pernil dolç tallat gruixut
- Palets de cranc
- Poma
- Tomàquets
- Maionesa
Preparació:
Primer de tot tallarem a trossets molt petits els palets de cranc, la poma i el tomàquet, afegirem maionesa al gust, reservarem.
Sobre de paper film posarem el pernil dolç, cavalcant un tall amb un altre, per sobre i posarem la mescla reservada i enrotllarem, posarem a la nevera fins el moment de servir.
Un cop fred, traurem el paper fil i tallarem d'una mida com el sushi, posarem per sobre una mica de orenga i llest per menjar!!!
Aquest plat queda molt bé com una aperitiu!!!
Seguro que mucho mas fácil que hacer que el japones , me gusta un montón, tomo nota.
ResponEliminaBesinos
SI, si donde va a parar mucho mas facil...!!!!! Abrazos!!!
Eliminaque original y delicioso
ResponEliminaGracias!!!!
EliminaSandra que aperitivo, mas rico ,y original, tiene unos ingredientes estupendos, Besicos
ResponEliminaGracias María!!! Un beso!!!
EliminaQuina pinta!! Fácil, original, vistós i segur que está bonissim!!! Me l'apunto!!
ResponEliminaGràcies!!!
Elimina